ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Noutăţi

27 04/17
Înregistrarea revistelor în DOAJ. Pas cu pas

În atenţia colegiilor de redacţie a revistelor ştiinţifice.

20 04/17
Premiul Național GALEX – acordat directorului IDSI, dr. Igor Cojocaru

Astăzi, 20 aprilie 2017, Liga Bibliotecarilor din Republica Moldova, în colaborare cu Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, în vederea desemnării laureaților premiilor GALEX pentru anul 2016, a acordat directorului IDSI, dr. Igor Cojocaru, Premiul Național GALEX pentru CEL MAI BUN PARTENER AL BIBLIOTECII NAȚIONALE.

18 04/17
IDSI mai aproape de tineri la talk-show-ul ”Siguranţă (i)reală în lumea virtuală”

Vineri, 14 aprilie 2017, a avut loc un talk-show cu genericul “Siguranţă (i)reală în lumea virtuală”, organizat de către Radio Moldova Tineret în parteneriat cu Fundația Friedrich Ebert Moldova. Evenimentul a durat în jur de 1 oră și a fost transmis în direct la Radio Moldova Tineret (www.rmt.md. și pe frecvențele postului).

11 04/17
IDSI a devenit abonat ARDI, HINARI, OARE și AGORA

Pentru facilitarea accesului cercetătorilor membri ai rețelei ACADEMICA la diverse resurse informaționale, Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale a devenit abonat la cele 4 programe din cadrul Research4Life - HINARI, AGORA, OARE și ARDI.  

03 04/17
Conferința duhovnicească "Călcând peste moarte", 5 aprilie, ASEM

 Mitropolia Basarabiei în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, în preajma sărbătorii Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, organizează conferința duhovnicească "Călcând peste moarte".

31 03/17
SIMPOZIONULUI „ANUL BIBLIOLOGIC 2016” (cu participare internațională), ediția a 26-a

La 29 martie 2017 s-a desfășurat Simpozionului „Anul Bibliologic 2016”, ediția a 26-a, cu genericul „Biblioteca Națională a Republicii Moldova – platformă de incluziune profesională pentru comunitatea bibliotecară”.

27 03/17
Moldova ICT Summit 2017 - evenimentul anului în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor

Industria IT, Guvernul, comunitatea antreprenorială, investitorii și partenerii de dezvoltare își dau întâlnire pe 30 martie la Moldova ICT Summit 2017, evenimentul anului în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC). Ediția curentă se va desfășura în incinta celui mai inovativ hub antreprenorial și educațional din Moldova – Centrul Tekwill.

23 03/17
Centrul de excelență Tekwill și-a lansat activitatea

În data de 15 martie curent și-a lansat oficial activitatea Centrul de excelență în tehnologia informației Tekwill, care a fost creat printr-un proiect de parteneriat public-privat în cadrul Universității Tehnice a Moldovei, cu susținerea financiară a Programului SUA pentru dezvoltare  internațională (USAID), a Programului Guvernului Suediei (SIDA), precum și a companiilor multinaționale cu renume, precum IBM, Microsoft și alții.

23 03/17
Responsabilitate socială și filantropie - direcționează 2% din impozitul pe venit unei organizații beneficiare

Desemnarea procentuală este procesul în care persoanele fizice plătitoare de impozite direcţionează 2% din suma impozitului pe venit obţinut în anul precedent, către organizaţiile neguvernamentale care acţionează în interes public şi către organizaţiile religioase.

17 03/17
Apelul comun pentru depunerea propunerilor de proiecte de cercetare pentru anul 2017: Enlighten Your Research (EYR@EaP) (al II apel)

Academia de Ştiinţe a Moldovei (AŞM), NCP Programul ORIZONT 2020 şi Asociaţia RENAM lansează Apelul comun pentru depunerea propunerilor de proiecte de cercetare  pentru anul 2017 în cadrul proiectului ”EaPConnect”.