ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

IDSI – impresii după vizionarea spectacolului "12 scaune"

2013-11-01

Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale a vizitat joi, 31 octombrie 2013 Teatrul National ,,Mihai Eminescu", unde au vizionat comedia muzicală „Douăsprezece scaune” de Ilf şi Petrov. Timp de 3 ore angajaţii IDSI au avut parte de nenumărate surprize actoriceşti oferite de actorii teatrului ,,Mihai Eminescu".

„Douăsprezece scaune” este o satiră despre birocraţie și corupţie, după romanul cu acelaşi nume. Este nouă adaptare a regizorului Petru Hadârcă, care aduce pe scenă aproape întreaga trupă a Teatrului Naţional din Chişinău şi care vin cu subiecte mereu actuale, inclusiv în Republica Moldova: goana după avere și putere, minciuna, hoţia și corupţia. Eroii care capătă caracter naţional vin să ne spună, prin joc de teatru, multe adevăruri făcând şi aluzii la timpurile în care trăim. „Un roman alert, scris cu un umor – negru, ce-i drept – deosebit, „Douăsprezece scaune” are privilegiul de a fi nu doar o satiră foarte reuşită la adresa societăţii anilor douăzeci ai secolului trecut, dar şi o cronică a moravurilor şi cutumelor, precum şi a percepţiei pe care oamenii de rând o aveau în acea perioadă asupra situaţiei politice a ţării.” Romanul, apropo, a fost cenzurat.

Acest spectacol a fost oferit angajaţilor IDSI de către administraţia institutului şi face parte din programul de Team Building pentru anul 2013. Cel mai important factor de succes al companiilor în ziua de astăzi este crearea unei echipe dinamice, ce poate atinge obiectivele dorite. Dinamica pieţei de azi permite foarte rar formarea unei echipe competente în mod natural. De aceea este nevoie de catalizatori ce aduc acel ,,ceva” esenţial ce diferenţiază o echipă de un grup. Unul dintre cei mai eficienţi catalizatori este Team Buildingul. IDSI îşi propune să formeze şi să menţină acea echipă de succes, care să obţină rezultatele planificate şi să transforme munca de zi cu zi într-o atmosferă de familie.

Galerie foto

 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: team building, IDSI
Ultima actualizare:  01-11-2013 09:54:46
Sursa: