ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Donaţie de materiale didactice şi calculatoare pentru grădiniţa şi şcoala din satul Răscăieţi, Ştefan-Vodă

2010-12-31

La sfîrşitul lui decembrie 2010, echipa IDSI a făcut o donaţie de materiale didactice şi calculatoare la grădiniţa şi clasele primare ale şcolii din satul Răscăieţi, raionul Ştefan-Vodă.

Copiilor, educatorilor şi profesorilor le-au fost înmânate materialele didactice, care sperăm că vor schimba procesul didactic, într-unul mult mai atractiv şi eficient pentru copii. Cele 2 calculatoarele şi proiectorul donate şcolii au fost conectate într-o reţea şi la Internet, pentru a oferi profesorilor posibilitatea de a pregăti şi utiliza diverse materiale vizuale la lecţii, filmuleţe, prezentări etc.

În satul Răscăieţi locuiesc 2924 locuitori, iar din cauza numărului tot mai scăzut de copii, la moment în sat funcţionează doar o şcoală şi o grădiniţă. Cu propriile sale eforturi şi dedicaţie, profesorii şi educatorii confecţionează materiale didactice şi sunt permanent în căutare de fonduri, pentru a îmbunătăţi dotările grădiniţei şi a şcolii, şi a creşte astfel calitatea procesului de studii.

Directorul IDSI a urat copiilor şi profesorilor, educatorilor noi realizări în anul care vine şi şi-a exprimat speranţa, că gestul făcut de IDSI va servi exemplu şi pentru alte organizaţii.

Scrisoarea de mulţumire din partea directoarei grădiniţei s. Răscăeţi

Scrisoarea de mulţumire din partea directoarei gimnaziului s.Răscăieţi
 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale, Igor Cojocaru, donatie, Ştefan-Vodă
Ultima actualizare:  18-03-2015 13:18:48
Sursa: