ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Angajaţii IDSI – cei mai buni la cursurile de e-guvernare

2013-04-05


6 angajaţi ai Institutului de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale au fost premiaţi, ieri, 4 Aprilie 2013, pentru absolvirea cu succes a cursurilor „Inițiere in Guvernarea Electronică”. Cursurile au fost organizate de către Centrul de Guvernare Electronică în cîteva runde pe parcursul anului 2012, la care au participat 96 de funcționari publici din instituțiile administrației publice centrale, inclusiv de la Academia de Ştiinţe a Moldovei, Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale.

În baza acordului de colaborare cu Centrul de Guvernare Electronică, de la lansarea cursurilor în e-guvernare, IDSI a delegat 9 angajaţi, dintre care în prima rundă pentru coordonatorii e-Transformare, la care a participat Igor Cojocaru, directorul IDSI, s-a plasat printre primii absolvenţi cu punctaj impunător obţinut la test; Anastasia Ştefaniţa şi Olga Mazilu au fost premiate pentru locul I din ultima rundă, Irina Cojocaru – locul III, a treia rundă; Rodica Cujba, Luminiţa Mihalachi, Valentin Briceag, Alexandru Cacean, Valentina Jardan au fost premiaţi pentru absolvirea cu succes a cursurilor.
IDSI promovează procesul de e-Transformare a guvernării, inclusiv la nivelul Academiei de Ştiinţe a Moldovei având rolul de subdiviziune de e-Transformare pentru AŞM.

IDSI aduce sincere felicitări angajaţilor care au primit certificarea în e-guvernare şi urează mult succes în activităţile privind e-Transformarea din sfera ştiinţei şi inovării!
 

Category: Noutăţi IDSI Tags: Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale, Igor Cojocaru, IDSI, egov.md, e-Transformare, e-guvernare, cursuri, ASM, Anastasia Ştefaniţa, acord de colaborare, 2012
Last updated:  08-04-2013 08:25:09
Source: