ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

A fost lansat serviciul „Comanda on-line a formularelor tipizate de documente primare cu regim special”

2013-07-24


Pornind de la obiectivul stabilirii unei colaborări în condiţii de maximă transparenţă cu plătitorii de impozite, Inspectoratul Fiscal în comun cu Î.S. „Fiscservinform” au lansat serviciul „Comanda on-line a formularelor tipizate de documente primare cu regim special”. Serviciul dat va face posibilă comandarea electronică şi ridicarea cantităţii solicitate de formulare tipizate de către contribuabili.

Sistemul informaţional automatizat „Comandarea on-line a formularelor tipizate” va fi disponibil pe portalul servicii.fisc.md şi poate fi accesat de toţi agenţii economici din Republica Moldova, care deţin semnături electronice de autentificare.

În acelaşi timp serviciul oferă funcţionarilor fiscali posibilitatea de a crea lista şi graficul de prezentare a agenţilor economici la oficiile de eliberare a formularelor.

Serviciul este disponibil 24/24 de ore şi oferă contribuabililor următoarele avantaje:

- solicitarea printr-un click de la distanţă;
- o singură deplasare la punctul de eliberare a formularelor tipizate.

Serviciul oferă contribuabilului posibilitatea de completare, semnare şi expediere a comenzii de formulare tipizate de documente primare cu regim special prin intermediul portalului servicii.fisc.md. Totodată utilizatorul va primi în regim on-line recipisa privind decizia luată de Serviciul Fiscal de Stat şi factura de achitare a formularelor comandate.

Acest nou produs informaţional a fost elaborat inclusiv pentru asigurarea continuităţii procesului de dezvoltare a serviciilor electronice moderne pentru contribuabili.

Sursa: itmoldova.com

Category: Noutăţi TIC în Republica Moldova Tags: sistem informational, on-line
Last updated:  24-07-2013 09:55:16
Source: