ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Moldtelecom a lansat beta-testarea serviciilor online my.moldtelecom.md

2010-10-13

Pe 6 Octombrie, Moldtelecom a lansat beta-testarea publică a versiunii iniţiale de bază a unei game largi de servicii online de informare şi divertisment pe platforma my.moldtelecom.md, prima de acest gen în Moldova. Testarea publică a serviciilor presupune participarea oricarui utilizator la crearea serviciului final.

Astfel, compania îndeamnă toţi utilizatorii Internet din familia Moldtelecom, şi nu numai, să acceseze platforma şi să-şi exprime părerea şi sugestile despre cum ar trebui să funcţioneze şi să arate astfel de serviciu on-line. Sugestiile pot fi expediate spre [email protected]

“Privim fiecare interacţiune cu clienţii noştri din perspectiva interacţiunii cu compania Moldtelecom, de aceea dorim să le oferim acestora cea mai bună experienţă online, să creăm o comunitate prin care să avem o relaţie cât mai apropiată cu ei. Vom continua să dezvoltăm şi mai mult această direcţie de aplicaţii online pentru a fideliza clienţii Moldtelecom”, a declarat Vitalie Iurcu, Director general al S.A.”Moldtelecom”.

Platforma vă propune servicii utile, precum Hosting, Filesharing, Tube, Webgames, Streaming şi E-mail, disponibile la adresa my.moldtelecom.md atât pentru clienţii Moldtelecom cu un spectru larg de facilităţi cât şi pentru toţi utilizatorii Internet. De asemenea, cu platforma my.moldtelecom.md aveţi acces la servicii performante de E-mail, Webmail.md cu un spaţiu de 1GB pentru inbox şi, pentru prima dată în Moldova, toţi utilizatorii Internet îşi vor putea găzdui GRATUIT site-le cu capacitatea sporită pe serverul Moldtelecom, accesând serviciul Freehosting.md.

Sursa: http://my.moldtelecom.md/

Category: Noutăţi IDSI Tags: on-line
Last updated:  15-02-2012 10:45:56
Source: