ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

IDSI – impresii după vizionarea spectacolului "Panică la Grand Hotel"

2014-11-04   Accesări: 4413  Vizitatori unici: 1812

Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale a vizitat miercuri, 29 octombrie 2014 Teatrul Naţional ,,Mihai Eminescu", unde au vizionat piesa Panică la Grand Hotel.

„Panică la Grand Hotel”, după Ray Cooney, în regia lui Sandu Vasilache, e o comedie de situaţie, cu multe încurcături, unde se încâlceşte şi se descâlceşte, în ritm alert, o sumedenie de probleme ce rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale. Şi aici – agitaţie, uşi trântite, o fereastră „ucigaşă” şi un mort… viu. Sandu Vasilache mai recurge la un şiretlic: inversând sexul personajelor din piesă, aduce în scenă (după Chiriţa lui Alecsandri) o protagonistă femeie jucată de un bărbat.

Acest spectacol a fost oferit angajaţilor IDSI de către administraţia institutului şi face parte din programul de Team Building al IDSI pentru anul 2014. Succesul oricărei companii în ziua de astăzi constă în crearea unei echipe dinamice, prin care se ating obiectivele propuse. Dinamica pieţei de azi permite foarte rar formarea unei echipe competente în mod natural. De aceea este nevoie de catalizatori ce aduc acel ,,ceva” esenţial, ce diferenţiază o echipă de un grup.

IDSI îşi propune să formeze şi să menţină acea echipă de succes, care să obţină rezultatele planificate şi să transforme munca de zi cu zi într-o atmosferă de familie.

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: team building, responsabilitate sociala, IDSI, teatru
Ultima actualizare:  24-12-2014 09:09:31
Sursa:   IDSI 

 
3
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova