ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

IDSI la Tîrgul Inovațiilor de Bibliotecă

2013-12-04

Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale a participat la Tîrgul Inovațiilor de Bibliotecă, unde a prezentat cîteva dintre rezultatele activității sale de interes pentru comunitatea bibliotecarilor. Printre acestea sunt Instrumentul Bibliometric Național www.ibn.idsi.md – depozit electronic în care sunt stocate și măsurate publicațiile din reviste științifice naționale, turul virtual al Bibliotecii Științifice Centrale “A.Lupan” și studiile realizate de IDSI privind prezența în Internet a bibliotecilor publice.

Tîrgul Inovațiilor de Bibliotecă organizat de Programul Novateca în parteneriat cu Ministerul Culturii, s-a desfășurat pe 3 decembrie 2013, la Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO, Pavilionul 2.

În cadrul Tîrgului, la care au participat peste 300 de bibliotecari din țară, au fost prezentate cele mai inovative practici implementate de biblioteci, s-au derulat master-class-uri, paneluri de discuții, ceremonii de înmînare a premiilor, precum și loterii sponsorizate de parteneri și susținători. IDSI a fost unul dintre partenerii evenimentului.

Galerie foto

Știrea TRM 

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: NOVATECA, IDSI
Ultima actualizare:  04-12-2013 10:35:22
Sursa: