ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

A fost lansată cea de-a IV-a ediție a Școlii de Vară în IT

2016-07-29   Accesări: 2995  Vizitatori unici: 1518


În vederea sporirii cunoștințelor și abilităților tinerilor din țară în domeniul Tehnologiilor Informaționale și a Comunicațiilor Digitale, Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (MTIC) în parteneriat cu Guvernul coreean a lansat o nouă ediție a Școlii de Vară în IT.
Timp de o lună, peste 150 de tineri vor studia gratis diverse programe din domeniul TIC. Cursurile sunt susținute de un grup format din patru voluntari din Coreea de Sud.

Prezentă la deschiderea Școlii de Vară IT, managerului Centrului moldo-coreean de Informare şi Acces, Ana Bradu i-a îndemnat pe tineri să beneficieze din plin de această oportunitate și le-a urat o lună plină de experiențe și cunoștințe noi.

Potrivit Anei Bradu, în fiecare an solicitările din partea tinerilor pasionați de IT cresc considerabil. Cursurile vor avea loc zilnic şi vor fi axate pe tehnologii informaționale și cultură coreeană. Prezenţa voluntarilor coreeni în Republica Moldova a devenit posibilă datorită programului de voluntariat KIV (Korean IT Volunteers) al Agenţiei Naţionale pentru Societatea Informaţională din Republica Coreea. Școala de vară IT și Cultură Coreeană este la a patra ediție.

Categoria: Noutăţi TIC în Republica Moldova Cuvinte-cheie: tehnologia informatiei, scoala, MTIC, IT
Ultima actualizare:  29-07-2016 10:33:07
Sursa:   mtic.gov.md

 
0