ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Atelier de descoperire antreprenorială în domeniul AGRICULTURII și PROCESĂRII PRODUSELOR AGRICOLE - înregistrare

2019-06-25   Accesări: 1016  Vizitatori unici: 734

Specializarea inteligentă este o abordare pe care Comisia Europeană o consolidează în cadrul programelor politicii sale de coeziune. Astfel, specializarea inteligentă se referă la o nouă generaţie de politici în materie de cercetare şi inovare care merg dincolo de investiţiile în cercetare şi dezvoltare şi de consolidarea capacităţii generale de inovare. Elaborarea de strategii în materie de cercetare şi inovare bazate pe conceptul de specializare inteligentă este una dintre condiţiile esenţiale pentru accesarea fondurilor structurale începând din 2014. 

În acest context, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării invită reprezentanți relevanți ai mediului academic, societății civile, mediului de afaceri și autorităților publice din domeniul agriculturii să participe în cadrul atelierului tematic – Agricultura și procesarea produselor agricole, cu referire la Procesul de Descoperire Antreprenorială, parte esențială a specializării inteligente. Mai multe detalii, găsiți în Agenda evenimentului

Evenimentul va avea loc în data de 28 iunie 2019 de la ora 09:30 la Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți, or. Bălți, str. Pușkin 38.

Transportul va fi asigurat de organizatori. Locul plecării - Hotelul Chișinău, ora plecării spre Bălți – 7:00.

Formularul de înregistrarea la eveniment este disponibil la https://forms.gle/WsbZxS8LdtnuUauH9

 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: specializare inteligentă, atelier de lucru
Ultima actualizare:  27-06-2019 15:20:29
Sursa:   IDSI 

 
0
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova