ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Concursul ”Cea mai bună idee inovațională” așteaptă aplicanți!

2016-11-18   Accesări: 3450  Vizitatori unici: 1616

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT), Academia de Științe a Moldovei (AȘM), Agenția de Stat pentru Proporietatea Intelectuală (AGEPI) organizează concursul ”Cea mai bună idee inovațională” în scopul de a susține și promova ideile tinerilor care doresc să-și deschidă propria afacere, astfel contribuind la dezvoltarea social-economică a țării, precum și la identificarea celei mai viabile idei de afacere în domeniul inovațiilor.

Concursul este deschis pentru participarea studenților, masteranzilor, doctoranzilor sau tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, care au o idee inovațională de afaceri și doresc să inițieze sau să dezvolte propria afacere în următoarele domenii: Materiale, tehnologii și produse inovative; Tehnologii informaționale; Eficiență energetică și valorificarea surselor de energie regenerabilă; Biomedicină și Sănătate; Biotehnologii și Industria alimentară.

Concursul include trei etape: prezentarea de către participant a ideii de afacere în fața comisiei de experți; evaluarea dosarelor depuse; ceremonia de premiere. Evenimentul este preconizat a se desfășura pe data de 14 decembrie.

Toți doritorii de a se înscrie la concurs, sunt invitați să depună următoarele documente:

cerere-tip de participare (vedeți Anexa 1);
descrierea planului de afaceri conform criteriilor de prezentare (vedeți Anexa 2).
Evaluarea se efectuează inclusiv în baza prezentării ideii inovaționale in fața Comisiei de evaluare de către autorul/autorii proiectului. Participanții trebuie să respecte termenul limită de prezentare a dosarelor.

La solicitarea organizatorilor, participanții trebuie sa prezinte acte oficiale sau alte dovezi care să demonstreze veridicitatea informațiilor în concurs. În cazul depistării informației false sau plagiate, dosarele sunt excluse din concurs.

Cîstigătorul concursului va obține premiul de 10 000 lei și va fi înscris automat în concursul proiectelor de transfer tehnologic,obținînd șansa de a primi finanțare de 1 000 000 lei pentru implimentarea ideii inovaționale de afacere, locul II -  7 mii lei; locul III - 5 mii lei; locul IV - 2 mii lei .

Dosarele de participare se vor depune personal sau pe adresa de email [email protected]  până la 5 decembrie 2016.

Pentru mai multe detalii accesați www.aitt.md sau apelați numărul de telefon 022 88 25 65 // 022 88 25 68.

Anexa 1: Cerere de Participare;

Anexa 2: Cerințe de Prezentare a Ideii Inovaționale.

 

 

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: Inovatii, concurs
Ultima actualizare:  18-11-2016 16:04:07
Sursa:   http://aitt.md/

 
1
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova