ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

IDSI – partener al Concursului Național Cel Mai Bun Elev Inovator ”GENIUS”, ediția a X-a

2017-05-20   Accesări: 2604  Vizitatori unici: 1402

Sâmbătă, 20.05.2017, începând cu ora 9.30, în incinta Liceului Academiei de Științe, s-a desfășurat Concursul Național Cel Mai Bun Elev Inovator ”GENIUS”, ediția a X-a.

Concursul a fost organizat de către Academia de științe a Moldovei, Universitatea AȘM, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Agenția de Stat pentru Proiecte Intelectuală și Liceul Academiei de Științe a Moldovei.

Scopul acestui eveniment este stimularea creativității și capacităților inovaționale ale elevilor, încurajarea spiritului creativ și ingeniozității în rândul tinerii generații.

Participanții au prezentat proiecte tehnice și creative din domeniile: IT, agricultură, medicină, eficiență energetică, bio-energetică ș.a.

La acest concurs a participat și directorul Institutului de Dezvoltare a Societății Informaționale (IDSI), dr. Igor Cojocaru, în calitate de membru al Comisiei de Jurizare.

La finalul concursului, Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale, în parteneriat cu BitDefender, au oferit premii celor mai buni elevi: Bragari Gheorghe - Liceul Teoretic Varnița, rn Anenii Noi; Pâslari Vadim -  Liceul Teoretic Varnița, rn Anenii Noi; Cuciuc Iulian - Liceul Teoretic Varnița, rn Anenii Noi și Jugănaru Marius -  Centrul de tehnică Politehnic, Chișinău. Prin urmare, IDSI este mereu deschis să motiveze tinerii ingenioși și să promoveze rezultatele acestora.

Evenimentul a fost transmis online de către IDSI TV:

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: Igor Cojocaru, IDSI - partener, Cel mai bun elev inovator
Ultima actualizare:  22-05-2017 09:12:46
Sursa:   IDSI

 
1
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova