ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Stagii.gov.md – o nouă platformă lansată de Centrul de Guvernare Electronică

2012-11-30


Centrul de Guvernare Electronică a lansat o nouă platformă care oferă informații despre oportunități de stagii în cadrul autorităților publice în domeniul e-transformării Guvernului. Site-ul stagii.gov.md, realizat în variantă BETA, are o interfată simplă și este ușor de folosit.

Tinerii interesati vor putea găsi pe portal anunțuri ale institutiilor care oferă stagii, date despre stagiari și realizările lor, precum și informații despre partenerii proiectului. Cei care doresc să facă stagii în cadrul Guvernului vor completa formularul de participare online.

Centrul de Guvernare Electronică oferă stagii cu burse. Această inițiativă este realizată cu suportul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Tinerii care întrunesc toate condițiile de participare sunt încurajați să se implice. Programul de stagii le oferă șansa să comunice și să interacționeze cu reprezentanții autorităților publice, să afle cum funcționează o instituție publică și să contribuie la buna funcționare a acesteia.

Programul ”Stagii în Guvern” este un proiect pilot, lansat de către Centrul de Guvernare Electronică în colaborare cu sectorul privat și parteneri internaționali. Scopul acestui program este de a atrage tineri talentați, ageri, inovatori și entuziaști din domeniul tehnologiilor informației pentru a contribui la e-Transformarea guvernării.

În prezent, patru instituții guvenamentale – Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Ministerul Sănătății, Ministerul Educației și Centrul de Guvernare Electronică – sunt în căutare de stagiari în domeniul e-Transformării.

Sursa: itmoldova.com

Categoria: Noutăţi TIC în Republica Moldova Cuvinte-cheie: TIC, Ministerul Sanatatii, Ministerul Educaţiei, Guvernul RM, e-Transformare, Centrul de e-Guvernare
Ultima actualizare:  30-11-2012 08:57:46
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova