ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

IDSI susţine tinerii specialişti

2013-05-23


Astăzi, 23 mai, ca răspuns la invitaţia Universităţii Tehnice a Moldovei, IDSI a participat la „Târgul locurilor de muncă vacante”.
Evenimentul a avut loc la Campusul Universităţii, în cortul expoziţional, unde IDSI, alături de ale companii TIC, şi-a prezentat ofertele sale de locuri vacante, şi de asemenea, a răspuns la toate întrebările potenţialilor angajaţi. Viitorii specialişti au dorit să afle care sunt cerinţele faţă de ei, condiţiile de muncă, perspectivele de creştere profesională dar şi mărimea salariului.

Cel mai mare interes faţă de oferta IDSI l-au avut, bineînţeles, studenţii Facultăţii de Calculatoare, Informatică şi Microelectronică, luând în vedere funcţia vacantă propusă – inginer programator, în număr de 4 unităţi.
IDSI încurajează colaborarea şi cu tinerii care sunt încă studenţi, care au posibilitatea de a deveni stagiari în cadrul IDSI.

IDSI planifică şi discută un acord de colaborare cu UTM, bazat în principal pe dezvoltarea unui parteneriat avantajos cu scopul de a facilita procesul de formare a tinerilor specialişti în domeniul TIC şi nu numai.

IDSI are o experienţă de mai mulţi ani de lucru cu stagiarii, care pot fi studenţi, masteranzi. IDSI dezvoltă programe specifice şi adaptate temelor de cercetare ale stagiarilor care sunt strîns legate cu domeniul de activitate al institutului.

Ştirea privind „Târgul locurilor de muncă vacante” - TV Canal3

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: UTM, TIC, stagieri, stagiere, Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale, IDSI
Ultima actualizare:  24-05-2013 08:45:28
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova