ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Servicul de plăţi electronice MPay a fost lansat

2013-09-18

La 17 septembrie 2013, în incinta Bibliotecii Publice „A. Donici” din Orhei a fost lansat serviciul de plăţi electronice MPay.

MPay este un sistem informațional cu ajutorul căruia pot fi achitate diverse servicii publice online, care face posibilă plata serviciilor prin intermediul mai multor instrumente, cum ar fi: carduri bancare, terminale de plată, sisteme e-banking și plăți în numerar.

La prima etapă, cetățenii vor putea achita în format electronic serviciile ÎS „Cadastru”, taxa pentru e-Cazier, serviciile ÎS „Registru”, taxa pentru procurarea mijloacelor de identificare a animalelor domestice, costul documentelor primare tipizate eliberate de Serviciul Fiscal de Stat și costul pentru obținerea duplicatelor și extraselor de acte de stare civilă.

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay este implementat de Centrul de Guvernare Electronică, Centrul pentru Telecomunicații Speciale în colaborare cu Ministerul Finanţelor, Banca Naţională a Moldovei, operatorii de plăţi (Moldova Agroindbank, Victoriabank, Moldindconbank, Banca de Economii, QIWI Moldova) și compania Q Systems în cadrul proiectului “e-Transformarea Guvernării” al Băncii Mondiale.

Vă rugăm să găsiţi pe link-urile de mai jos materiale multimedia despre serviciul Mpay:

Spot video: http://www.youtube.com/watch?v=N6kLfEltEx8&feature=c4-overview&list=UUQiYfbOzuf2A4GH2R_inZfQ
Tutorial Mpay: http://www.youtube.com/watch?v=lMV90y8_V5A
Pagina de informare Mpay: https://mpay.gov.md/

Sursa: www.egov.md

Categoria: Organizatii TIC in Moldova Cuvinte-cheie: Centrul de e-Guvernare, MPay
Ultima actualizare:  18-09-2013 13:20:56
Sursa: