ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

EXO U - o inițiativă revoluționară în educația digitală din Moldova

2015-06-11   Accesări: 1577  Vizitatori unici: 923

Soluția software pentru educație EXO U sprijină guvernele și instituțiile de învățământ din întreaga lume, oferind o platformă pentru gestionarea integrării și utilizării tehnologiilor.

Soluția educațională EXO U permite crearea unei clase a secolului 21. Cerințele de infrastructură sunt minime, iar conexiunea la Internet este opțională. Solutia dată permite crearea, distribuția și gestionarea conținutului și aplicațiilor pe platforme multiple (Windows, Apple, Android).

Platforma EXO U oferă cadrelor didactice mijloacele pentru o gestiune eficientă a studenților în clasă, iar studenților le oferă o experiență captivantă, în care pot colabora în siguranță și învăța.

Rezultate cheie includ
O reducere cu 25% a timpului de instruire pentru profesori. Controlul sporit din partea profesorului al procesului de învățare
Imbunatățirea cu 95% a angajamentului studenților. Rezultate mai bune ale studenților.

Studii de caz în școli

EXO U colaborează cu guvernele și instituțiile de învățământ pentru ca sălile de clasă din secolul 21 să devină realitate, cu sau fără conexiune la Internet.

EXO U permite instituțiilor de învățămînt să gestioneze informațiile în siguranță și încurajează profesorii și elevii să comunice cele mai bune idei prin interoperabilitatea aplicațiilor de pe mediile desktop și cele mobile.

Cadrul EXO U independent de tehnologie oferă utilizatorilor un spațiu de lucru colaborativ unitar, și o experiență de învățare unică, sigură și captivantă pentru conținut digital și aplicații.
 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: e-learning, educatie, tehnologia informatiei
Ultima actualizare:  11-06-2015 23:46:38
Sursa:   IDSI 

 
3