ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Sistemul de planificare a resurselor organizației pentru instituțiile publice - curs de instruire

2018-10-01   Accesări: 513  Vizitatori unici: 356

Academia de Administrare Publică continuă ciclul de instruiri cu tema „SISTEMUL DE PLANIFICARE A RESURSELOR ÎN ORGANIZAȚIILE PUBLICE”, realizate în cadrul proiectului ”ERP4PA: Sisteme de planificare a resurselor întreprinderilor (ERP) pentru administrația publică".

Prima sesiune de instruire cu acest generic s-a desfășurat în perioada 25-28 septembrie 2018. În perioada 01- 04 octombrie se desfășoară a doua sesiune de instruire, scopul căreia este familiarizarea participanților cu procesele contabilității financiare din sectorul public în cadrul unui sistem integrat de planificare a resurselor organizației (SPR).

În cadrul sesiunii respective participanții vor înțelege modul în care diagramele fluxului de lucru și tehnicile de modelare conceptuală a datelor pot fi utilizate pentru a conceptualiza introducerea unui SPR integrat în sectorul public; vor înțelege modul de aplicare a personalizării, prin care un sistem software standard de uz general poate fi adaptat la nevoile specifice ale unei organizații; vor conștientiza posibilitățile ce oferă SPR pentru a sprijini transparența activităților financiare din sectorul public; vor modela conceptual procesele și structurile de date ale unui sistem pentru a obține experiența practică de creare și executare a unui ciclu de furnizare a unui serviciu într-o organizație publică utilizând un SRP.

Cursul este predat de către dr. Igor Cojocaru, formator al Academiei de Administrare Publică și prof. Alexander Prosser de la Universitatea de Business și Economie din Viena.

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: ERP, SAP
Ultima actualizare:  14-11-2018 23:09:39
Sursa:   AAP 

 
0