ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Siveco Romania furnizeaza un sistem IT pentru Primaria Chisinau

2011-03-23

Siveco Romania, unul dintre cei mai mari producatori de software din România, implementeaza in cadrul Primariei Chisinau si primariilor de sector din capitala Republicii Moldova solutia Sivadoc, pentru gestionarea electronica a documentelor si a fluxurilor de lucru, scrie wall-street.ro.

Solutia costa 200.000 de dolari (aprox. 140.000 de euro), iar Primaria Chinisau este prima administratie locala din Republica Moldova care implementeaza un sistem de guvernare electronica.

Toate registrele de circulatie a documentatiei din cadrul primariei vor trece in format electronic si vor fi integrate cu site-ul acesteia. Astfel, cetatenii si agentii economici vor putea afla online stadiul cererilor depuse la primarie, in baza numarului de inregistrare.

Primaria Chisinaului foloseste acest sistem incepand din 15 martie, iar proiectul a fost realizat in colaborare cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, cu asistenta financiara din partea Guvernului Romaniei si Fundatiei Soros-Moldova.

Pana la 1 iunie anul acesta va fi detaliat planul de extindere a sistemului in cadrul tuturor subdiviziunilor Consiliului Municipal Chisinau (unitati, directii si institutii subordonate consiliului).

Siveco Romania a fost infiintata in anul 1992 si se numara printre cei mai importanti integratori de sisteme IT si dezvoltatori de aplicatii software de pe piata romaneasca. Anul trecut, compania a inregistrat afaceri de 259 milioane lei, in crestere cu 20% fata de 2009.

Sursa: www.itmoldova.com

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: IDSI
Ultima actualizare:  15-02-2012 09:29:39
Sursa: