ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Seminar de informare PC7

2011-09-02

La 19 iulie 2011 curent, Comisia Europeană a lansat apelul anual pentru propuneri de proiecte în cadrul celui de-al Şaptelea Program Cadru pentru Cercetare, Dezvoltare Tehnologică şi Activităţi Demonstrative (PC7), cu un buget în premieră de aproape 7 miliarde de euro. Cercetătorii, ONG-urile şi IMM-urile din Republica Moldova pot participa la apelurile lansate în comun cu partenerii din cadrul statelor membre ale UE şi cele asociate la PC7.

În prezent Republica Moldova finalizează procesul de pregătire a asocierii la PC7, statut care îi va oferi, începînd cu 1 ianuarie 2012, drepturi similare statelor membre ale UE.

În această ordine de idei, Academia de Ştiinte a Moldovei, în parteneriat cu Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact a PC7 în Republica Moldova, organizează un seminar de informare cu participarea dlui Dr. Martin PENNY, responsabil pentru relaţiile cu ţările din Europa de Est şi Asia Centrală în cadrul Directoratului General Cercetare şi Inovare al Comisiei Europene. În cadrul evenimentului vor fi prezentate noile apeluri anunțate în cadrul programului, sugestii ce ţin de elaborarea propunerilor de proiecte, precum şi noile oportunităţi ce survin urmare asocierii la PC7.

Sunt invitaţi să participe cercetătorii din cadrul organizaţiilor din sfera ştiinţei şi inovării, reprezentanţii sectorului de afaceri și ai societății civile.

Seminarul se va desfăşura la data de 5 septembrie curent, ora 15.00 în incinta Bibliotecii Ştiinţifice Centrale „A.Lupan”, Sala Mare (Str. Academiei 5a).

Limba de lucru - engleza.

Persoanele interesate de a participa la eveniment sunt rugate să se înregistreze on-line pînă la data de 4 septembrie: http://www.surveymonkey.com/s/MPENNY

Informaţie adiţională poate fi solicitată la numărul de telefon: 27-05-02

Sursa: www.international.asm.md

 

Categoria: ASM Cuvinte-cheie: PC7, cercetare, ASM
Ultima actualizare:  15-02-2012 08:59:23
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova