ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Centrul de Guvernare Electronică invită AȘM la dialog

2011-11-22

Pe data de 24 noiembrie 2011, ora 15:00 Centrul de Guvernare Electronică din Moldova în colaborare cu Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale invită comunitatea academică la seria de dezbateri profesioniste privind aspectele cheie ale Programului Strategic de Modernizare Tehnologica a Guvernării (e-Transformare).

Proiectul de e-Transformare a Guvernării în Moldova este finanțat de Banca Mondială (20 mln US$) și Guvernul RM (3 mln US$), avînd un buget total de 23 mln dolari SUA. Proiectul are 2 componente:

  • Componenta 1: Dezvoltarea capacității și crearea cadrului favorabil e-Guvernării - 8 mln US$
  • Componenta 2: Infrastructura comună și serviciile electronice - 15 mln US$

Scopul evenimentului este de a elucida instrumentele şi metodele de promovare a Guvernării electronice în instituțiile de cercetare-dezvoltare din țară, prezentînd inclusiv experienţa altor țări în modernizarea serviciilor publice și combaterea corupţiei prin modernizarea tehnologică a guvernării.

La eveniment sunt invitați directorii și secretarii științifici ai organizațiilor din sfera științei și inovării, responsabili de IT, secretarii ştiinţifici ai secţilor de ştiinţă, şefii de direcţii ai CSŞDT al AŞM, reprezentanţii AITT, RENAM, ai Bibliotecii Ştiinţifice Centrale "A.Lupan", cît și cei interesați de subiect.

Evenimentul va avea loc la Bibioteca Științifică Centrală a AȘM “Andrei Lupan”, sala mare, str. Academiei 5A.

Descărcați agenda evenimentului.
 

Categoria: Noutăţi TIC în Republica Moldova Cuvinte-cheie: e-Transformare, consultații publice, Centrul de e-Guvernare, ASM
Ultima actualizare:  15-02-2012 07:58:40
Sursa: