ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Seminarele de instruire pentru serviciul „Declaraţie electronică” vor continua şi în luna ianuarie 2012

2012-01-19

Cu începere de la 10 ianuarie 2012, pe parcursul unei luni de zile, va continua GRATUIT ciclul de seminare cu privire la instrucţiunile de utilizare a serviciului „Declaraţie electronică”. Prelungirea instruirilor va avea loc ca urmare a solicitărilor parvenite din partea agenţilor economici, cu scopul de a-i asimila mai bine funcţionalitatea şi eficienţa.

Responsabilitatea de desfăşurare a seminarelor revine angajaţilor Î.S.”Fiscservinform”, care vor oferi consultanţa necesară în ceea ce priveşte implementarea şi utilizarea serviciilor electronice fiscale. În oraşul Chişinău, instruirile se vor efectua în limbile română/rusă şi vor avea loc în cadrul oficiului fiscal din sectorul Botanica, strada Teilor 7/2, etajul 5. Pentru perioada nominalizată, în capitala ţării sînt preconizate 7 seminare.

Tot în acest context, menţionăm că prelungirea acestor instruiri este valabilă şi  pentru contribuabilii din municipiul Bălţi şi Comrat, unde activează reprezentanţi ce oferă toate informaţiile necesare cu privire la modalitatea de conectare şi utilizare a serviciului. Din considerentul că în oraşul Bălţi sînt înregistraţi un număr mai mare de agenţi economici, se preconizează desfăşurarea a 6 seminare, care se vor petrece în incinta IFS, situat pe adresa: strada Ştefan cel Mare 128, etajul 4, sala de şedinţe. În municipiul Comrat sunt planificate doar 3 seminare de instruire, care, la rîndul lor, vor avea loc în cadrul IFS, la adresa: strada Comsomolului 20, etajul 2, sala de şedinţe. În ambele municipii şcolarizarea va fi efectuată de către angajaţi ai Î.S.”Fiscservinform”.

Totodată, ca urmare a solicitărilor cu privire la instruirile suplimentare, parvenite din partea contribuabililor, s-a instituit un nou serviciu adiţional – instruire individuală; asistenţă tehnică la domiciliu sau oficiu, care este prestat, prin intermediul Centrului de Asistenţă şi Contact. Respectivele servicii pot fi utilizate contra plată, conform planului tarifar plasat pe portalul www.servicii.fisc.md, asupra căruia au fost operate reduceri de preţ.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi numărul de telefon 0 (22) 822 222 sau vizitaţi paginile web www.servicii.fisc.mdwww.fiscservinform.md.

Planul seminarelor de instruire

Articole similare: http://itmoldova.com/2012/01/13/raportarea-electronica-la-cnas-prin-internet/

Sursa: https://servicii.fisc.md//

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: Î.S. ”Fiscservinform”, e-servicii, cursuri
Ultima actualizare:  15-02-2012 07:47:31
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova