ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Centrul de Guvernare Electronica lanseaza concursul „INOVATII IN GUVERNARE !”

2012-02-21

Centrul de Guvernare Electronică, în colaborare cu partenerii de dezvoltare, societatea civilă și sectorul privat, lansează concursul „INOVAȚII ÎN GUVERNARE!”

Competiția se adresează autorităților centrale și locale, precum și funcţionarilor care, prin utilizarea creativă a tehnologiilor moderne își aduc aportul la îmbunătățirea serviciilor publice și la prevenirea corupției încurajând, astfel, o democrație participativa.

Proiectele înscrise în concurs trebuie sa descrie utilizarea cu succes a unei aplicaţii software inovatoare, deja în uz, care este folosita prin intermediul web, a computerului sau a unui dispozitiv mobil.

Premiile vor consta în produse sau servicii care să sprijine inovațiile, cum ar fi dezvoltarea site-urilor web, conexiune la internet, computere, dispozitive mobile, tablete, licențe software, etc. Aplicațiile câștigătoare vor fi promovate la nivel național în cadrul conferinței pentru inovații în sectorul public din decembrie 2012, organizată de Centrul de Guvernare Electronică.

Concursul are cinci categorii:

(1) Prevenirea corupţiei,

(2) Îmbunătăţirea serviciilor publice,

(3) Implicarea cetăţenilor,

(4) Creşterea eficienţei interne,

(5) Promovarea transparenţei.

Sunt eligibili pentru înscriere: autoritățile publice centrale (inclusiv ministere, agenţii, autorităţi subordonate), autorităţile publice locale, funcţionarii publici sau consultanţi angajaţi pe termen scurt în cadrul APC/APL. Este încurajătă colaborarea cu societatea civilă și dezvoltatorii TI.

Concursul este organizat în parteneriat cu Fundația Soros, Programul pentru Dezvoltare a Națiunilor Unite, Banca Mondială, Asociația Companiilor TIC, Fundația Est-Europeană.

Pentru mai multe informații: [email protected]

 

Sursa: http://itmoldova.com/

Categoria: Noutăţi TIC în Republica Moldova Cuvinte-cheie: e-guvernare
Ultima actualizare:  21-02-2012 15:23:15
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova