ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Win-Win: IDSI investeşte inteligent în angajaţii săi - teză de masterat în interesul IDSI şi ASEM

2012-05-18

Unul din criteriile de bază la angajarea studenţilor, masteranzilor în Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale (IDSI) este selectarea împreună cu instituţia de învăţământ a unei teme care prezintă interes atât pentru instituţia de învăţământ, cât şi pentru IDSI. Astfel, susţinerea tezelor de licenţă şi master devin unele aplicative, studenţii având posibilitatea să ia în calcul nu doar teoria, ci şi aplicarea în practică.

La data de 15 mai 2012, în incinta Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM) a avut loc susţinerea tezei de masterat cu tema: "Aspecte privind evaluarea performanţelor profesionale ale angajaţilor", programul de masterat „Managementul resurselor umane”, a angajatului IDSI, Olga Mazîlu, specialist coordonator serviciu personal.

Angajaţii IDSI anual dispun de oportunitatea de a urma cursuri specializate, a participa la evenimente tematice etc. Ca rezultat al alegerii unei teme de masterat în interesul ambelor instituţii, ASEM şi IDSI, dra Olga Mazîlu a urmat un training „Criterii de performanţă, evaluarea şi îmbunătăţirea performanţei angajaţilor”, organizat de SRL Acumen Integrat, Bucureşti, România, în perioada 6-7 martie. Efortul a fost unul binemeritat: IDSI în curând va aproba o nouă politică de personal, iar ASEM s-a ales cu un nou magistru susţinut cu nota 10 (zece).

IDSI intenţionează încheierea unor acorduri de colaborare cu instituţiile de învăţământ superior (antrenarea la practică a studenților masteranzilor, antrenarea în activitatea unor proiecte comune etc.). În baza acordului de colaborare încheiat între IDSI şi Centrul de Guvernare electronică patru angajaţi ai IDSI au urmat un Curs de Inițiere în domeniul guvernării electronice.

Sloganul anului 2012 al IDSI din perspectiva politicii de personal este „Investim inteligent în angajaţi”.

Prezentare teza de masterat „Aspecte privind evaluarea performanţelor profesionale ale angajaţilor”

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: teza, masterat, IDSI, ASEM
Ultima actualizare:  18-05-2012 15:42:49
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova