ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Seminar regional UIT ”Tranziţia de la IPv4 la IPv6: aspecte regulatorii”

2012-05-24

În perioada 24-25 mai la Chişinău se desfăşoară Seminarul regional UIT „Tranziţia de la IPv4 la IPv6: aspecte regulatorii”. Forul este organizat de Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor (UIT), S.A.”Moldtelecom” şi Î.S.” MoldData” sub egida Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor (MTIC).

La seminar participă experţi şi reprezentanţi ai Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT), ai Comunităţii Regionale în Comunicaţii, ai administraţiilor publice, ai regulatorilor şi operatorilor în domeniul TIC din R. Moldova şi din spaţiul CSI, ai sectorului academic şi asociativ.

În debutul reuniunii, viceministrul TIC, Dona Şcola, a mulţumit administraţiei regionale a UIT pentru decizia de a organiza această reuniune la Chişinău şi a urat succes participanţilor la for.

Potrivit organizatorilor, scopul principal al evenimentului este să ofere posibilitatea să facă schimb de opinii, să treacă în revistă cele mai recente realizări în domeniul TIC şi să preia din experienţa acumulată în acest sector. Discuţiile la reuniune se vor axa în special pe strategiile regionale şi naţionale în domeniul TIC, aplicarea serviciilor şi noilor tehnologii, tendinţele de reglementare pe acest segment.

În prezent, din UIT fac parte 193 de ţări, între care şi Republica Moldova. 

Sursa: www.mtic.gov.md

Categoria: Noutăţi TIC în Republica Moldova Cuvinte-cheie: UIT, seminar, IPv6, IPv4
Ultima actualizare:  24-05-2012 16:44:53
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova