ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Seminar de Consultaţie în cadrul proiectului EXTEND

2010-05-18

În vederea intensificării şi consolidării cooperării tehnico-ştiinţifice în domeniul tehnologiilor informaţionale şi de comunicare (TIC) dintre ţările Europei de Est şi Caucazului de Sud (EECS) şi statele-membre ale Uniunii Europene, la data de 18 mai 2010, în cadrul proiectului PC7 EXTEND, va avea loc un Seminar de Consultaţie.

Scopul acestui eveniment este reunirea pentru consultări a principalilor actori din sectorul TIC din Republica Moldova, inclusiv: factorii de decizie, reprezentanţi ai universităţilor, organizaţiilor din sfera cercetării-inovării, întreprinderi profit şi non-profit, actorii TIC din industrie şi alţi actori din sectorul TIC.

În urma consultărilor din cadrul Seminarului sus-menţionat vor fi elaborate recomandări privind priorităţile de cercetare comună în domeniul TIC dintre ţările EECS şi UE. Seminarul dat face parte dintr-un şir de consultări naţionale ce vor avea loc în toate ţările EECS (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Ucraina).

Seminarul se va desfăşura începând cu ora 08:00, în incinta Bibliotecii Ştiinţifice Centrale "A. Lupan", pe str. Academiei 5a. Acest seminar este parte a evenimentelor organizate în cadrul Săptămânii TIC în Moldova (18 mai 2010).

Pentru o informaţie mai detaliată accesaţi http://extend-ict.eu/node/467.

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: EXTEND, seminar
Ultima actualizare:  16-07-2012 10:33:05
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova