ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Lansarea concursului: "Topul Inovațiilor" Ediția IV

2012-08-15

Academia de Ştiinţe a Moldovei, Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic şi Agenţia pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova anunţă concursul Topul Inovaţiilor, ediţia IV.

Scopul concursului este sporirea eficacităţii şi competitivităţii activităţii de cercetare-dezvoltare şi inovare, promovarea şi stimularea activităţii ştiinţifice şi de inovare în Republica Moldova, identificarea celor mai valoroase 10 inovaţii ale a. 2012, crearea opiniei publice favorabile privitor la potenţialul inovaţional al ţării; crearea unei baze de date a inovaţiilor.

Concursul este deschis pentru participarea savanţilor instituţiilor/organizaţiilor din sfera ştiinţei şi inovării, persoanelor fizice şi juridice, de stat sau private, care activează pe teritoriul Republicii Moldova şi în a. 2012 au inventat sau implementat inovaţii şi tehnologii inovaţionale.

Învingătorii în concurs vor beneficia de premii băneşti şi diplome de menţiune. De asemenea în cadrul Concursului „Topul inovaţiilor” va fi acordată nominaţia „Inovaţia anului, 2012”.

Dosarele la concurs se vor prezenta până la data de 15 octombrie 2012 pe suport de hârtie şi în variantă electronică la Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic pe adresa: mun.Chişinău, str.Mioriţa 5, bir.409, precum şi prin e-mail: [email protected].

Condiţiile de participare şi modul de pregătire a dosarelor sunt stipulate în Regulamentul cu privire la organizarea Concursului, care poate fi accesat la: www.aitt.md şi www.agepi.md.

Regulamentul concursului

Relaţii suplimentare la tel.: 022 88 25 66

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: Inovatii, inovare, concurs, ASM, AITT, AGEPI
Ultima actualizare:  15-08-2012 10:00:15
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova