ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Concurs de inovații și proiecte inovaționale

2012-09-06

 

Tinerii cercetători din Republica Moldova pot participa la concursul „Inovaţii şi proiecte inovaţionale 2012-2013”, care este organizat de Academia internaţională de telecomunicaţii (AIT) În comun cu Consiliul Agenţiei federale de comunicaţii şi Sindicatul lucrătorilor din domeniul comunicaţiilor din Rusia.

La concurs pot fi prezentate proiecte ştiinţifico-tehnice şi organizaţionale realizate, precum şi în curs de elaborare, rezultate ale cercetărilor, alte proiecte şi soluţii, care conţin elemente de inovaţie ştiinţifică, au importanţă inovatoare şi practică.

La concurs pot participa cercetători tineri (savanţi, aspiranţi, studenţi de la universităţi din ultimii ani de studii, specialităţi din organizaţii şi întreprinderi) în vârsta de până la 35 de ani inclusiv, precum şi colective de autori (nu mai mult de 3 autori). Lucrările pot fi prezentate personal de autori sau de întreprinderi, organizaţii şi instituţii.

Conform organizatorilor, scopul concursului este să susţină dezvoltarea potenţialului intelectual şi a nivelului ştiinţific al tineretului, precum şi să contribuie la înrădăcinarea deprinderilor de comercializare a inovaţiilor.

O informaţie mai amplă despre condiţiile concursului, subiectele prioritare, ordinea şi modalitatea de depunere a cererilor de participare puteţi găsi accesând site-ul AIT: www.ita.org.ru. Iar aici puteţi accesa formularul.

 

Categoria: Cercetare în TIC Cuvinte-cheie: Academia internaţională de telecomunicaţii, concurs, inovare, Inovatii, International Telecommunication Academy
Ultima actualizare:  06-09-2012 10:02:21
Sursa: