ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Comunitatea Drupal în Moldova invită la Training Days

2012-09-11

Comunitatea Drupal în Moldova, susţinută de compania internaţională Propeople şi Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, organizează primul eveniment de iniţiere a tinerilor în ceea ce înseamnă Drupal.

Drupal este un sistem modular open source de organizare, gestionare şi publicare a conținutului. După anul 2000 Drupal a câștigat în popularitate mulțumită flexibilității, adaptabilității, ușurinței în administrare și exploatare, precum și a unei comunități online foarte active de peste 630 mii de utilizatori şi developeri.

La eveniment vor fi invitaţi 3 specialişti în Drupal: Andrei Perciun (Propeople), Alexei Gorobeţ (Propeople) şi Radu Camerzan (IP Grup), care vor vorbi despre toate aspectele acestui sistem.

Evenimentul va avea loc vineri, 14 septembrie, 2012 în Aula Magnifcă, ULIM la ora 17.45.

Drupal Global Training Days este o iniţiativă a comunităţii Drupal la nivel internaţional şi are loc în toată lumea în aceeaşi zi, propunându-şi de a iniţia noi utilizatori ai Drupalului în avantajele acestuia. Este o oportunitate de a învăţa cum acest sistem lucreză şi de ce este una din cele mai bune soluţii pentru website development.

Evenimentul este gratuit, iar prezentările vor fi în limba română. Pentru a va înregistra, accesaţi training.propeople.md

Sursa: itmoldova.com

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: training, Drupal Global Training Days, Drupal, cariera IT, ULIM
Ultima actualizare:  11-09-2012 09:59:12
Sursa: