ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Evaluarea competitivității pieței TI din Moldova

2012-04-13


Cu suportul Proiectului USAID Creșterea Competitivității și Dezvoltarea Întreprinderilor (CEED II), care are drept scop susținerea capacității întreprinderilor din Moldova de a concura pe piața globală și dezvoltarea principalelor industrii din Moldova,  a fost realizat studiul Evaluarea generală a competitivității industriei TIC din Moldova.

Datele și rezultatele acestui studiu elaborat de către IDC va servi drept instrument pentru a înțelege principalele constrângeri care ar putea împiedica competitivitatea industriei TIC din Moldova în viitorul apropiat, precum și pentru a identifica măsurile necesare care ar permite autorităților centrale să elimine aceste constrângeri. Evaluarea generală a competitivității industriei TIC din Moldova va fi utilizată la elaborarea unui plan de acțiuni pentru promovarea țării în calitate de destinație TIC viabilă, și atragerea investițiilor naționale și regionale.

Aici puteţi descărca studiul Evaluarea generală a competitivității industriei TIC din Moldova.

Sursa:ceed.md

Categoria: Noutăţi TIC în Republica Moldova Cuvinte-cheie: USAID, TIC, tehnologia informatiei, studiu, Republica Moldova, Proiectul Creșterea Competitivității și Dezvoltarea Întreprinderilor, Evaluarea competitivității pieței TI din Moldova, CEED II
Ultima actualizare:  24-09-2012 14:21:28
Sursa: