ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Agenda de guvernare electronică a Republicii Moldova prezentată la Bruxelles

2012-10-05

Despre realizările și obiectivele Guvernului moldovean în domeniul guvernării electronice a vorbit în cadrul seminarului „Open Government in the making” Directoarea executivă a Centrului de Guvernare Electronică, Stela Mocan.

Evenimentul a avut loc pe 4 octombrie și a constat din două sesiuni axate pe modul în care autoritățile publice se adaptează la noile modalități de interacțiune cu cetățenii prin mijloacele electronice.

Stela Mocan a prezintat în capitala europeană „Programul strategic de modernizare tehnologică a guvernării”, „Planul de acțiuni pentru o guvernare deschisă”, platformele de interacțiune cu cetățenii servicii.gov.md, date.gov.md, particip.gov.md, rețelele de socializare ale executivului și alte platforme prin care autoritățile comunică cu cetățenii și oferă acces extins la serviciile statului. 

Sursa: www.egov.md

Categoria: Noutăţi TIC în Republica Moldova Cuvinte-cheie: Stela Mocan, servicii electronice, Guvernul RM, e-guvernare, date.gov.md, date deschise, Centrul de e-Guvernare, Bruxelles
Ultima actualizare:  05-10-2012 10:05:09
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova