ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

ICT Career Orientation – mai multe șanse de angajare pentru viitorii specialiști IT

2012-10-26

ICT Career Orientation, cel mai important eveniment de orientare profesională în domeniul IT, se va desfășura în perioada 7 – 8 noiembrie în cadrul Universității Tehnice a Moldovei și Universității de Stat din Moldova, cu începere de la ora 9:30.

Evenimentul este dedicat studenților de la facultățile cu profil IT și își propune să le ofere acestora repere utile privind direcţiile de carieră pe care le pot urma, sugestii referitoare la oportunitățile de dezvoltare pe care le pot accesa și recomandări valoroase privind acțiunile pe care trebuie să le întreprindă în vederea măririi șanselor de angajare la absolvire.

ICT Career Orientation este organizat de Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova și cu suportul Proiectului USAID CEED II. Evenimentul va fi găzduit de două universităţi din Chişinău:

7 NoiembrieUniversitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică (str. Studenţilor, 7, bloc 3)

8 NoiembrieUniversitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Matematică şi Informatică (str. Alexei Mateevici, 60, bloc 4)

Agenda evenimentului va include sesiuni de orientare în carieră oferite de către companii de top din Moldova: Endava, Pentalog, Allied Testing, Trimetrica, Microsoft, Red Sky, Moldcell, Simpals, StarNet, DAAC System Integrator, Cedacri International, care angajează sute de absolvenți anual. De asemenea, studenții vor avea posibilitatea să comunice cu potențialii angajatori în cadrul compartimentului de prezentare a companiilor, desfășurat în holul universităților și să afle mai multă informație despre profilul acestora, oportunitățile de stagiere, condițiile de angajare.

Evenimentul ICT Career Orientation este organizat al treilea an consecutiv. La ediția desfășurată în 2011 au participat circa 400 de studenți.

Pentru informaţii suplimentare privind ICT Career Orientation contactaţi-o pe Viorica Bordei / Executive Assistant ATIC la +373 22 88 70 01 sau la [email protected].

Sursa: www.itmoldova.com

Categoria: Noutăţi TIC în Republica Moldova Cuvinte-cheie: ATIC, cariera IT, CEED II
Ultima actualizare:  26-10-2012 10:13:06
Sursa:  


Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova