ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Profesorul Park Jaechon de la Inha University din Coreea de Sud în vizită la IDSI

2016-06-06   Accesări: 3317  Vizitatori unici: 1666


Astăzi, 06 iunie 2016, Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale a fost vizitat de către profesorul Park Jaechon de la Inha University din Coreea de Sud.

Directorul IDSI, dr. Igor Cojocaru și secretarul științific – dr. Mihai Guzun au discutat despre nivelul de dezvoltare a domeniului  TIC din Republica Moldova punând accent pe situația din domeniul științei și proiectele IDSI.

Vă reamintim că profesorul Park Jaechon, începând cu data de 9 martie 2016, în fiecare zi de miercuri, a ținut lecții publice online în Sala Senatului a UnAȘM.  Este vorba despre cursul Global ICT Policy din cadrul programului KF Global e-School. Acest curs este unul foarte important pentru  îmbogățirea orizontului de cunoaștere a studenților, masteranzilor, doctoranzilor, cercetătorilor, dar și a tuturor celor interesați de acest domeniu. Prin urmare aceștia au ocazia de a se familiariza cu istoria și noile tendințe ce țin de domeniul TIC.

Dezvoltarea politicilor TIC a fost analizată în baza experienței Coreei, Japoniei și Angliei, principalul obiectiv al prezentului curs fiind înțelegerea și urmărirea dinamicii industriei și politicilor globale TIC.
                                                                  

 

 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: TIC
Ultima actualizare:  06-06-2016 17:42:52
Sursa:  

 
3