ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Reprezentantul IDSI participă la cel de al 2-lea atelier de lucru în domeniul eSănătate al țărilor Parteneriatului Estic

2017-09-15   Accesări: 1299  Vizitatori unici: 757

La 14-15 septembrie 2017 Georgia a găzduit cel de al doilea atelier internațional privind domeniul “eSănătate” realizat în cadrul proiectlui HiQSTEP finanțat de Uniunea Europeană.

Participanți din 6 țări ale Parteneriatului Estic precum și experți din Uniunea Europeană au participat la acest eveniment. Dl Ion Coșuleanu, cercetător științific al IDSI a prezentat rezultatele studiului privind stadiul de dezvoltare a domeniului eSănătate în Republica Moldova, de rînd cu alți experți, care au prezentat situația din propriile țări.

Rezultatele acestor cercetării vor servi ca bază pentru planificarea unor activtăți și formularea unui plan de acțiuni. Decizia privind această cercetare a fost luată de Comisia Europeană și de țările partenere în cadrul primului atelier - în luna februarie a acestui an. Atelierul internațional se desfășoară sub auspiciile Comisiei Europene în Georgia și vizează împărtășirea cunoștințelor și experienței în relațiile interpersonale în cadrul rețelei eSănătate.

Galerie FOTO a evenimentului

 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: 3D, e-sănătate, Parteneriat Estic
Ultima actualizare:  15-09-2017 16:22:42
Sursa:   Pagina web a Ministerului Sănătății din Georgia 

 
3
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova