ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Sistemul de navigație Google este disponibil gratuit și în Moldova. AutoBlog l-a încercat

2016-03-24   Accesări: 1450  Vizitatori unici: 839

Veste bună pentru conducătorii auto care obișnuiesc să circule mult prin Moldova. De ceva timp, Google a făcut disponibil sistemul de navigație gratuit și în Moldova, chiar dacă în România este oferit deja de ceva vreme. Acesta este disponibil deocamdată în versiunea beta de teste, însă chiar și așa va reuși să satisfacă cerințele conducătorilor auto din țara noastră.

                                                                 

La baza sistemului de navigație stă aplicația Google Maps oferită pe toate dispozitivele cu sistem de operare Android, cât și pe dispozitivele Apple pe care poate fi descărcată de pe App Store, însă doar cu condiția ca aplicația să fie descărcată de pe un account străin, deoarece hărțile de la Google nu sunt oferite pe App Store-ul moldovenesc. Mulțumită acestui sistem, conducătorii auto pot selecta orice destinație din țara noastră, fie că este vorba despre o localitate, o stradă sau chiar o adresă exactă și conduce cu ajutorul ghidărilor vocale oferite de sistem.

Cel mai interesant este că datorită faptului că Google are un sistem foarte sofisticat care mai poate detecta și ambuteiajele sau zonele cu circulație limitată, sistemul de navigație vă va oferi posibilitatea de a vedea zonele cu trafic intens și chiar de a alege o variantă ocolitoare.

Citește mai mult

 

 

Categoria: Noutăţi TIC în Republica Moldova Cuvinte-cheie: Google Maps, App Store
Ultima actualizare:  24-03-2016 09:06:32
Sursa:   http://autoblog.md

 
1