ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

IDSI mai aproape de tineri la talk-show-ul ”Siguranţă (i)reală în lumea virtuală”

2017-04-18   Accesări: 3930  Vizitatori unici: 1517

Vineri, 14 aprilie 2017, a avut loc un talk-show cu genericul “Siguranţă (i)reală în lumea virtuală”, organizat de către Radio Moldova Tineret în parteneriat cu Fundația Friedrich Ebert Moldova. Evenimentul a durat în jur de 1 oră și a fost transmis în direct la Radio Moldova Tineret (www.rmt.md. și pe frecvențele postului).

La talk-show au fost invitați reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor interesate de subiec și în jur de 50 de tineri. De asemenea, în calitate de expert, a fost invitat directorul Institutului de Dezvoltare a Societății Informaționale (IDSI), dr. Igor Cojocaru, alături de alți doi experți. Astfel, datorită acestei ocazii, dl dr. Igor Cojocaru a avut prilejul de a aduce  o plus valoare talk-show-ului și o posibilitate de a transmite informații utile tinerilor care au participat la eveniment, dar și tuturor celor care au ascultat emisiunea în direct la Radio Moldova Tineret.

La eveniment s-a discutat despre amenințările digitale, siguranța tinerilor în mediul on-line și măsurile de protecție. Experții, alături de participanții la talk-show, au încercat să definească fenomenul de utilizare responsabilă a internetului.

Alte detalii despre talk-show pot fi găsite pe pagina de facebook Radio Moldova Tineret.
 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: Igor Cojocaru, emisiune radio, siguranta pe Internet
Ultima actualizare:  18-04-2017 09:21:18
Sursa:  

 
2
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova