ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Târgul Partenerilor bibliotecii

2016-12-06   Accesări: 3174  Vizitatori unici: 911

La 9 decembrie 2016 Biblioteca Națională a Republicii Moldova va găzdui Târgul Partenerilor bibliotecii ”Creăm punți spre dezvoltare: Biblioteca Modernă”, organizat de Programul Naţional NOVATECA şi Ministerul Culturii al RM.

Acest eveniment  are ca scop scoaterea în evidență a celor mai inovatoare și importante servicii și inițiative realizate de bibliotecile publice din Moldova şi reprezintă încheierea primei etape a campaniei de sensibilizare ”Ne vedem la bibliotecă!”, lansată în luna septembrie.

Târgul este deschis partenerilor din toate sectoarele – autorități publice centrale și locale, ONG-uri, sectorul privat, organizații culturale, organizații și instituții internaționale, organizații și activiști comunitari – care doresc să cunoască tendințele moderne din bibliotecile publice din Moldova și să identifice modalități de a le valorifica întru susținerea inițiativelor pozitive din întreaga țară.

Evenimentul va implica expoziții, demonstrații și discuții informale pe diverse tematici împreună cu partenerii cheie ai bibliotecilor, precum și diferite activități interactive și de divertisment. Vă invităm la o după amiază plină de descoperiri și explorări, ce vă va oferi oportunități de networking și noi posibilități de cooperare.

Evenimentul poate fi urmărit LIVE pe IDSI TV

 

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: NOVATECA, Ministerul Culturii, Biblioteca Națională a RM
Ultima actualizare:  09-12-2016 14:57:18
Sursa:   http://bnrm.md/

 
2