ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

IDSI la Orhei cu Trainingul: Abilităţi practice de operare la calculator. Scrierea unui CV.

2016-11-05   Accesări: 2719  Vizitatori unici: 1413

Vineri, 4 noiembrie, ora 16.00, Anastasia Ştefaniţa, Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale, a susţinut un training în cadrul proiectului "Academia Părinţilor Inovatori", Orhei. Participantele şi-au dezvoltat abilităţi practice de operare la calculator, şi anume la scrierea propriului CV. În final, toate participantele au reuşit să redacteze Curriculum Vitae conform regulilor generale de scriere a acestui document universal.

Seminarul s-a desfăşurat în cadrul Bibliotecii Publice Raionale "Alexandru Donici", Orhei, care a oferit sala de calculatoare. În aşa mod, participantele au putut lucra direct la calculator, individual sau în grup de câte 2 persoane.

Astfel de evenimente vin să susţină şi să încurajeze, în special femeile din spațiile din afara capitalei prin instruire, activităţi de socializare şi dezvoltarea abilităţilor practice.

Evenimentul este organizat de A.O. „Femeia Modernă”, Orhei - partener al IDSI. Proiectul "Academia Părinţilor Inovatori" este susţinut financiar de IREX/Programul NOVATECA.

 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: training, responsabilitate sociala, NOVATECA, 2016
Ultima actualizare:  07-11-2016 09:18:43
Sursa:   IDSI

 
1
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova