ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Ultimul sunet 2015

2015-05-29   Accesări: 3404  Vizitatori unici: 1894

Astăzi 29 mai, în toată ţara se serbează “Ultimul sunet”. Această sărbătoare reprezintă ultima de zi din anul şcolar şi marchează începutul vacanţei de vară.

Cu această ocazie Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale reprezentat de Anastasia Ştefaniţa - responsabil de relaţii naţionale şi internaţionale, la invitaţia AO “Femeia Modernă” din Orhei a avut onoarea de a acorda diplome mai multor părinţi şi profesori din s. Buşăuca şi s. Cuizăuca (raionul Rezina). Anastasia a înmînat în jur de 40 de diplome pentru manifestarea unei atitudini civice de excepţie şi efort continuu în educarea tinerei generaţii în spiritul valorilor democratice. Mai mulţi părinţi, profesori şi directori de şcoli au primit aprecieri şi diplome.

Activitatea respectivă a avut loc în cadrul proiectului „Comunităţi rurale prospere cu femei la putere” implementat de AO “Femeia Modernă”. Proiectul, implementat cu suportul financiar al Fundaţiei Est-Europene, are drept scop principal încurajarea femeilor din 12 localități rurale din raioanele Orhei, Șoldănești, Rezina de a se implica activ în procesul de luare a deciziilor la nivel local.

La careul Liceului din satul Cuizăuca a fost prezent şi dl acad. Gheorghe Duca - preşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Acad. Gheorghe Duca a felicitat elevii, profesorii şi părinţii cu ocazia ultimului sunet şi a rezultatelor frumoase înregistrate de liceu pe parcursul anului de studiu 2014-2015.

Cu ocazia “Ultimului sunet 2015” IDSI felicită toţi profesorii, părinţii şi elevii urîndu-le mult succes la examene absolvenţilor claselor a IX- a şi a XII-a, iar profesorilor multă putere în realizarea cauzei nobile de a educa noi generaţii ai ţării.

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: 2015
Ultima actualizare:  29-05-2015 14:28:02
Sursa:  

 
5
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova