ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Webinar la tema Inteligenței Artificiale – 15 februarie, ora 11:00

2021-02-10   Accesări: 1086  Vizitatori unici: 712

Inteligența artificială a devenit unul dintre factorii principalii ai inovației în Regiunea Dunăreană și la nivel global, nu doar în sfera digitală, ci și în diverse alte domenii, cum ar fi medicina, administrația publică, dreptul, muzica sau artele plastice.

Vă invităm să participați la un webinar online cu tema “Inteligența Artificială”. Acesta va avea loc pe 15 februarie, între orele 11:00 și 16:00 și va fi în limba engleză. În cadrul webinarului vor fi sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar conținutul va fi prezentat într-un limbaj accesibil, inclusiv prin intermediul diverselor materiale grafice.

Termenul-limită pentru înregistrare este vineri, 12 februarie.

Programul webinar-ului:

- Introducere în Inteligența artificială, 11:00-13:00 (prof. Robert Müller-Török, Universitatea de Administrație Publică și Finanțe Ludwigsburg, Germania)

Link pentru înregistrare: https://europa-zentrum.de/veranstaltungsarchiv/an-introduction-into-artificial-intelligence-a-webinar-as-part-of-the-project-danube-region-acute/

- Studiu de caz practic privind analiza secvențelor vocale din cadrul unui call-centru, 14:00-16:00 (Prof. Alexander Prosser, Universitatea de Economie și Business, Viena, Austria)

Link pentru înregistrare: https://europa-zentrum.de/veranstaltungsarchiv/artificial-intelligence-in-practice-analysis-of-voice-clips-from-a-helpdesk-webinar/

Webinarul este organizat în cadrul proiectului "Danube Region Acute”, coordonat de Centre for Europe Baden-Württemberg și finanțat de Baden-Württemberg Stiftung din Germania.

Prof. dr. Robert Müller-Török este profesor titular de e-guvernare la Universitatea de Administrație Publică și Finanțe, Ludwigsburg (Germania). Principalele sale domenii de cercetare includ e-guvernarea, e-democrația cu accent pe votului electronic și participării cetățenilor, precum și reorganizarea proceselor de afaceri. Webinarul a fost elaborat în comun cu prof. dr. András Nemeslaki, Universitatea de Tehnologie și Economie din Budapesta, Ungaria.

Prof. dr. Alexander Prosser este profesor de informatică pentru afaceri și predă subiecte precum sisteme de planificare a resurselor întreprinderii și Business Analytics la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena, Austria. Cercetările sale includ și domeniul e-guvernării. A câștigat premiul European eGovernment și premiul BMW, și este trezorier al Austrian Computer Society. 
 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: Webinar
Ultima actualizare:  20-05-2021 21:28:09
Sursa:   IDSI 

 
0
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova