ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Ziua Siguranței pe Internet la BNRM

2018-02-06   Accesări: 2361  Vizitatori unici: 1349

Astăzi, 6 februarie, în toată lumea este celebrată  Ziua Siguranței pe Internet. Astfel, anul acesta, la nivel internațional, sloganul evenimentului este "Creați, conectați și împărtășiți respectul: un internet mai bun începe cu tine", acesta fiind, de fapt, un apel la acțiune adresat tuturor, cu scopul de a sublinia importanța conștientizării rolului societății la crearea unui internet mai sigur.

Cu această ocazie, astăzi, Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova (BNRM) a dat startul campaniei de Informare "Implică-te, cunoaște, informează-te!" în contextul Zilei Mondiale a Siguranței pe Internet 2018.

În cadrul acestui eveniment, directorul IDSI, dr. Igor Cojocaru, a ținut o lecție publică elevilor de la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” și studenților de la Centrul de Excelență în Industria Ușoară. În acest context, copiii au fost informați despre beneficiile și riscurile Internetului. De asemenea s-a pus accentul și pe unele REGULI DE SIGURANȚĂ PE INTERNET.

Ținem să menționăm că BNRM va marca "Ziua Mondială a Siguranței pe Internet 2018" planificând să organizeze, pe parcursul săptămânii 6-12 februarie, o serie de lecții interactive cu elevi din diverse licee din capitală.  

                                                                         

 

 

 

 

 

 

                                                                           

                                                                                         
 

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: siguranta pe Internet, Igor Cojocaru, Biblioteca Națională a RM
Ultima actualizare:  02-03-2018 18:05:20
Sursa:   IDSI

 
1
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova