ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Ziua uşilor deschise la AŞM

2014-08-19   Accesări: 3479  Vizitatori unici: 1405

La 28 august 2014, în intervalul orelor 10:00-15:00, Academia de Ştiinţe a Moldovei va organiza „Ziua uşilor deschise” pentru reprezentanţii diasporei, dar şi pentru tinerii absolvenţi ai universităţilor, dornici de a face carieră în cercetarea ştiinţifică. Evenimentul are loc în contextul instituirii Zilelor Diasporei în Republica Moldova şi se va desfăşura în sediul blocului central al AŞM (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 1).

Programul include o expoziţie de lucrări, publicaţii ale savanţilor, o expoziţie fotografică care va ilustra în imagini activitatea ştiinţifică a cercetătorilor, pusă la dispoziţie de Centrul Media al AŞM. Oaspeţii vor beneficia de materiale informative referitor la activitatea şi succesele instituţiilor de cercetare, vor putea vizita Muzeul AŞM şi Expoziţia realizărilor ştiinţifice.

În contextul evenimentului, vizitatorii vor avea oportunitatea unică de a lăsa un mesaj în Cartea de sugestii, unde îşi vor putea exprima doleanţele şi aşteptările cu referire la activitatea comunităţii ştiinţifice din Republicii Moldova.

În acelaşi timp, în incinta Liceului AŞM, Universităţii AŞM, precum şi în alte organizaţii din sfera ştiinţei şi inovării va fi, de asemenea, organizată Ziua uşilor deschise, unde sunt aşteptaţi membri ai diasporei, societăţii civile, mediului de afaceri celui cultural-artistic, precum elevi şi studenţi. Oaspeţii vor avea posibilitatea să cunoască savanţii la locul de muncă, să viziteze laboratoare şi să interacţioneze cu cercetători. 

În acest context, Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale invită toţi doritorii să cunoască echipa şi activităţile institutului la adresa: str. Academiei 5A, Chisinau, MD-2028, Republica Moldova; la data de 28 august, de la orele 10.00 - 15.00.

Categoria: ASM Cuvinte-cheie: ziua usilor deschise, ASM
Ultima actualizare:  28-08-2014 15:41:29
Sursa:   AŞM 

 
1