ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Ziua Siguranței pe Internet 2017

2017-02-08   Accesări: 5442  Vizitatori unici: 2528

Anual, a II-a săptămână a lunii februarie, în peste 100 de ţări ale lumii este consemnată Ziua pentru un internet mai sigur, în scopul promovării utilizării responsabile a tehnologiilor on-line şi a telefoanelor mobile, în special de către copii şi adolescenţi, precum şi conştientizarea şi educarea acestora asupra pericolelor navigării nesupravegheate pe internet. Tema ediției de anul acesta este “Fii schimbarea: uniți pentru un Internet mai bun”.

În acest context, IDSI în persoana directorului Igor Cojocaru, participă cu o prezentare privind siguranța tinerilor pe Internet la o masă rotundă, organizată de Biblioteca municipală B.P.Hașdeu, filiala "Ștefan cel Mare" (Botanica, bd. Decebal 91).

Later Update: Evenimenul care a adunat împreună elevi și părinți vine să îndemne toţi utilizatorii de internet să conştientizeze aportul fiecăruia în crearea unui spaţiu prietenos, valoros, nonofensiv atât copiilor, cât şi adulţilor. Pe lângă prezentarea, cu titlul Siguranța pe Internet, a directorului IDSI, la eveniment au fost prezenți Angela Cojocaru - psiholog, profesor universitar, Andrei Zelenschi - profesor tehnologii informaționale. La discuții au participat mai mulți elevi de la Liceul Teoretic cu profil real "M. Marinciuc" și Liceul Teoretic "Iulia Hasdeu", bibliotecari și utilizatori ai bibliotecii.

Recomandăm să citiți Politica de confidențialitate Google înainte de a începe căutarea în Internet.

Mai multe informații și poze de la eveniment puteți accesa pe pagina web a Bibliotecii Ștefan cel Mare.
 

Vezi prezentarea realizată de directorul IDSI - AICI

 

 

 

 

 

 

 

Evenimentul filmat îl puteți accesa AICI.

 

 

 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: siguranta pe Internet, prezentare, masă rotundă, IDSI, Biblioteca Municipala “B.P.Hasdeu”
Ultima actualizare:  15-02-2017 15:30:26
Sursa:   IDSI 

 
1
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova