ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Vizita de studiu în Slovacia: 5-9 Octombrie 2015

2015-09-07   Accesări: 1928  Vizitatori unici: 1099

Se anunţă deschisă perioada pentru depunerea formularelor de participare la vizita de studiu în Slovacia!
Vizita este organizată în cadrul proiectului DISCUS, coordonat de Institutului de Dezvoltare a Societății Informaționale și finanțat de Fondul Internaţional Visegrad.

Vizita de studiu va dura 5 zile: 5 - 9 Octombrie 2015 şi va avea loc, în principal, în oraşul Bratislava, capitala Slovaciei. Echipa care va vizita Slovacia va fi compusă din 5 persoane dintre care 1 persoană - coordonator din partea Institutului de Dezvoltare a Societății Informaționale (IDSI), un specialist de la IDSI şi 3 funcţionari publici locali din Republica Moldova.

Scopul vizitei de studiu reprezintă schimbul de experienţă, transferul de bune practici din Slovacia în Republica Moldova, stabilirea de contacte şi încurajarea colaborării în domeniul societăţii informaţionale (cu accent pe serviciile electronice locale). Obiectivul de bază al acestei activităţi în cadrul proiectului DISCUS reprezintă observarea bunelor practici din Slovacia de către funcţionarii publici din Moldova dar şi însuşirea lecţiilor învăţate de către autorităţile publice locale slovace în domeniul serviciilor electronice locale. Organizatorii vizitei de studiu urmăresc ca la întoarcerea din Slovacia funcţionarii publici locali moldoveni să reuşească să aplice în practică cunoştinţele acumulate, să propună idei de proiecte şi activităţi concrete de perspectivă pentru implementarea serviciilor electronice la nivel local.

Pentru a aplica la vizita de studiu vă rugăm să completaţi formularul de aplicare valabil aici
şi să-l expediaţi la adresa de e-mail: [email protected] pînă la data de 11 Septembrie 2015.

Participanţii selectaţi pentru a participa la vizita de studiu în Slovacia vor fi notificaţi individual prin e-mail şi telefon pînă la data de 18 Septembrie 2015.
Costurile de transport Chişinău-Bratislava-Chişinău, precum şi costurile de cazare, masă etc. vor fi asigurate din cadrul proiectului DISCUS, care este finanţat de Fondul Internaţional Visegrad.
Participanţii trebuie să deţină un act de călătorie (paşaport biometric sau alt tip de act) valabil!

Vizita este organizată de IDSI în colaborare cu partenerul din Slovacia - proIS.

Vino cu noi în Slovacia, să descoperim succesul e-serviciilor locale!

 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: DISCUS
Ultima actualizare:  09-09-2015 09:35:12
Sursa:   discus.idsi.md

 
4
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova