ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Conferința anuală privind Fundamentele Matematice ale Informaticii (25-31 Iulie 2016, Chişinău)

2016-07-13   Accesări: 2236  Vizitatori unici: 1194


Ediția 2016 a Conferinței anuale privind Fundamentele Matematice ale Informaticii va avea loc la 25-31 Iulie. Evenimentul este organizat de Societatea Matematică din Republica Moldova și Institutul de Matematică și Informatică al Academiei de Științe a Moldovei, Universitatea Națională „Taras Shevchenko” din Kiev, Ucraina, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România, East Computers SRL, în colaborare cu: Institutul de Dezvoltare a Societății Informaţionale și Universitatea de Stat din Tiraspol.
Conferinţa se va desfăşura la Complexul hotelier-turistic „VATRA”, Or. Vadul lui Vodă, Parcul Nistrean.
Aici puteţi accesa pagina conferinţei: http://mfoi.eu/conf2016/index.php
Agenda conferinţei poate fi accesată aici.

Evenimentul are ca scop reunirea cercetătorilor din estul și vestul Europei, precum şi cercetători din întreaga lume, pentru a aduce un plus de sinergie a eforturilor acestora de a stabili bazele matematice pentru știința calculatoarelor, de asemenea, cunoscut sub numele de informatică.
Sunt planificate mese rotunde pentru a asigura o dezbatere deschisă cu privire la stadiul actual al tehnicii și noi direcții de cercetare și de cooperare, precum și cu privire la elementele de acțiune necesare pentru renașterea cercetării din acest domeniu în Europa de Est.

Informaţii despre ediţia 2015 poate fi accesată aici www.mfoi.eu\workshop2015.

Toate lucrările acceptate vor fi publicate în lucrările Conferinței, care vor fi oferite participanților în prima zi a conferinței. Lucrările selectate vor fi, de asemenea, publicate după conferința în CSJM (Computer Science Journal of Moldova - indexate în Mathematical Reviews, Zentralblatt MATH, MathSciNet, DBLP, DOAJ, EBSCO), sau în Buletinul Academiei de Științe a Moldovei, ser. Matematică (indexate în Mathematical Reviews, Zentralblatt MATH, SCImago Jurnal Rank (SJR), Rusă RZh Matematika).  

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: Coorganizator IDSI, conferinta, conference, 2016, IMI
Ultima actualizare:  06-09-2016 13:42:00
Sursa:   idsi

 
0