ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

O nouă reducere a preţurilor la nume de domenii din zona „.md”

2010-03-26

Ministerul Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor al Republicii Moldova anunţă despre continuarea procesului de reducere a preţurilor pentru înregistrarea şi menţinerea de către Î.S. „MoldData” a numelor de domenii din zona Internet „.md”. Începând cu 1 aprilie curent preţul de înregistrare şi menţinere a numelor de domenii este redus cu 20%, constituind 39 de dolari SUA, calculat pentru cetăţenii Republicii Moldova în lei moldoveneşti la cursul Băncii Naţionale în ziua înregistrării sau reînregistrării numelui de domeniu.

Alexandru Oleinic, Ministrul TIC susţine că “Iniţiativa dată se înscrie în acţiunile ministerului de facilitare a accesului la utilizarea mai eficientă a tuturor posibilităţilor pe care le oferă Internetul pentru cetăţenii Moldovei, precum şi în vederea promovării pe plan internaţional a resurselor informaţionale naţionale”.

Prima etapă de reducere a preturilor la domeniile moldoveneşti a început la 1 martie prin reducere cu 50% a preţurilor de înregistrare şi menţinere a domeniilor bazate pe nume de familie. Această ofertă rămâne valabilă, costul domeniilor personalizate reducându-se proporţional cu tarifele stabilite din data de 1 aprilie.

Sursa: Pagina oficială a Ministerului Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor al RM

 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: Internet
Ultima actualizare:  15-02-2012 11:01:08
Sursa: