ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Sektor 3.0

2014-05-28   Accesări: 2341  Vizitatori unici: 1058

În perioada 21 – 22 mai, a.c. în Varșovia, Polonia a avut loc conferința internațională Sektor 3.0 (al treilea sector). Conferința "Sektor 3.0" este unul dintre elementele programului „Nowe Technologie Lokalnie” ("Noi technologii locale") a Fundației pentru Dezvoltarea Societății Informaționale. Scopul programului este promovarea utilizării TIC de ONG-uri, în special la nivel loical. 

La conferință au participat peste 350 de persoane de pe întregul teritoriu al Poloniei, precum și de peste hotare. În principal scopul conferinței a fost de a întruni reprezentanții administrației publice, a organizațiilor non-guvernamentale, a firmelor din domeniul tehnologiilor și reprezentanții sferei de cercetare-dezvoltare. În total au fost organizate 24 seminarii, 8 workshop-uri specializate care au întrunit 35 de traineri și vorbitori. La fel, au fost organizate standuri cu prezentarea tehnologiilor din diverse domenii: educație, sănătate etc.

Evenimentul este la a treia ediție și a fost organizat de către Fundația pentru Dezvoltarea Societății Informaționale din Polonia și Fundația Polono-Americana pentru Libertate, în parteneriat cu mai multe companii din domeniul TIC (Intel, Microsoft, Orange, Samsung etc.) sub patronajul Ministerului Administrației și Digitizării din Polonia.

La eveniment a participat reprezentantul IDSI – Anastasia Stefanita, responsabil relații internaționale, care desfășoară stagiul de practică (conform Programului L.Kirkland) în cadrul Fundației de Dezvoltare a Societății Informaționale din Varșovia, Polonia.

Galerie foto 

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: conferinta
Ultima actualizare:  29-05-2014 10:26:05
Sursa:   IDSI 

 
1