ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Vă invităm la webinar online “Inteligența Artificială aplicată: recunoașterea și analiza imaginilor”, 16 martie, 15:00

2021-03-13   Accesări: 1277  Vizitatori unici: 849

Vă invităm să participați la un webinar online cu tema “Inteligența Artificială aplicată: recunoașterea și analiza imaginilor”. Acesta va avea loc marți, 16 martie, între orele 15:00 și 17:00 și va fi în limba engleză.

Webinarul vine să demonstreze utilizarea în comun a tehnicilor de recunoaștere a imaginilor și business analytics, în domeniul gestionării traficului rutier. Studiul de caz este amplasat în Roma antică. Camerele de trafic fotografiază mașinile care intră în Roma în anumite puncte ale arterelor rutiere principale, iar datele obținute sunt utilizate pentru analiza traficului la ora de vârf dimineața, pentru a obține anumite tipare de trafic. Acestea vor servi pentru elaborarea măsurilor de gestionare a traficului, de la planificarea benzilor de transport public, la măsuri de fluidizare a traficului.

În cadrul webinarului va fi sesiune de întrebări și răspunsuri, iar conținutul va fi prezentat într-un limbaj accesibil, prin intermediul diverselor materiale grafice.
Termenul-limită pentru înregistrare este luni, 15 martie.


Link pentru înregistrare: https://europa-zentrum.de/veranstaltungsarchiv/artificial-intelligence-in-practice-image-recognition-and-analysis-webinar-auf-englisch/


Webinarul va fi prezentat de prof. dr. Alexander Prosser, profesor de informatică pentru afaceri, care predă subiecte precum sisteme de planificare a resurselor întreprinderii și Business Analytics la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena, Austria. Cercetările sale includ și domeniul e-guvernării. A câștigat premiul European eGovernment și premiul BMW, și este trezorier al Austrian Computer Society.

Webinarul este organizat în cadrul proiectului "Danube Region Acute”, coordonat de Centre for Europe Baden-Württemberg și finanțat de Baden-Württemberg Stiftung din Germania.

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: Inteligența Artificială, Webinar
Ultima actualizare:  26-12-2023 08:42:00
Sursa:   IDSI 

 
1
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova