ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 & ISO/IEC 27001 certified

Încă 3 raioane au fost vizitate în contextul iniţiativei comune IDSI şi StarNet

2014-12-20   Accesări: 4391  Vizitatori unici: 1727


În contextul iniţiativei comune a IDSI şi StarNet, privind crearea reţelei de creştere a capacităţilor în tehnologia informaţiei în comunităţile locale (din afara capitalei) echipa IDSI a vizitat în perioada 18-19 decembrie, curent, 3 raioane: Nisporeni, Drochia şi Soroca.
Echipa IDSI, formată din directorul IDSI - dr. Igor Cojocaru, coordonatorul de proiect - Ion Coşuleanu, şef de echipă - dr. Victor Cernăuţeanu, responsabil relaţii naţionale şi internaţionale a IDSI - Anastasia Ştefaniţa, a participat la un şir de întîlniri cu preşedinţii celor 3 raioane, primarii celor 3 localităţi precum şi directorii liceelor/şcolilor din raioane, dar şi profesorii de informatică/matematică.
Scopul discuţiilor a fost analiza în comun a oportunităţii de deschidere a unor centre de creştere a capacităţilor în TI a elevilor încă din perioada studiilor gimnaziale şi liceale pentru încurajarea alegerii carierei în TIC.

Atât reprezentanţii administraţiilor locale ale celor 3 raioane/localităţi, cât şi directorii de şcoli dar şi profesorii şi-au exprimat deschiderea şi susţinerea iniţiativei lansate de către StarNet în parteneriat cu IDSI.

Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale aduce sincere mulţumiri pentru implicare şi receptivitate tuturor celor care au participat la întrunirile de la Nisporeni, Drochia şi Soroca.

Categoria: Noutăţi IDSI Cuvinte-cheie: Ion Coşuleanu, Igor Cojocaru, IDSI, APL, StarNet, TIC
Ultima actualizare:  22-12-2014 14:24:24
Sursa:  

 
4
 

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

Biblioteca Nationala a Republicii Moldova