ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO/IEC 27001 certified

Conferința Internațională „RENAM E-Infrastructure   Supporting Excellence in National Research and Education”

2019-10-07   Accesări: 4013  Vizitatori unici: 3486

Pe 3 octombrie 2019 la Academia de Studii Economice a Moldovei s-a desfășurat conferința internațională „RENAM E-Infrastructure   Supporting Excellence in National Research and Education”, dedicată aniversării a 20-cea de la organizarea RENAM (Research and Educational Networking Association of Moldova - Reţeaua Naţională pentru Ştiinţă şi Educaţie din Moldova).

La lucrările conferinței au participat un grup de colaboratori din cadrul Institutului de Dezvoltare a Societății Informaționale (IDSI) care au prezentat proiectul Concepției e-Infrastructurii de date în sfera CDI din Republica Moldova. Acest proiect, elaborat de IDSI în cadrul proiectului de cercetare – Elaborarea cadrului conceptual și metodologic pentru e-infrastructura de date în sfera CDI din Republica Moldova – o contribuție la realizarea Programului de stat „Dezvoltarea e-infrastructurii de date în sfera cercetării, dezvoltării și inovării din RM”, a fost prezentat de cercetătorul Mihai Grecu.

Acest eveniment a fost o oportunitate pentru participanți pentru a afla despre cele mai noi proiecte și realizări de succes în domeniul cercetării, rețelelor educaționale și a infrastructurilor electronice, a comunica cu experți în domeniu, precum și a face schimb de opinii cu colegii și a stabili relații noi.

Transmisiunea online a lucrărilor conferinței a fost asigurată de IDSI. Înregistrarea video a evenimentului poate fi accesată AICI
 

Categoria: Evenimente Cuvinte-cheie: RENAM, conferinta
Ultima actualizare:  08-10-2019 11:39:35
Sursa:   IDSI 

 
3